Arrangementen

Vergaderen

IBIZA Almelo biedt geheel verzorgde en complete vergaderarrangementen aan, in een chique maar informele setting. Gedurende de vergadering is het mogelijk te genieten van high wining en bits & bites. IBIZA Almelo is gelegen in het centrum van Almelo en is goed bereikbaar voor u en uw gasten. Er is voldoende parkeergelegenheid op een loopafstand van 200 meter. Maak van IBIZA uw vergaderlocatie!

Receptie

Een gezellige borrel, presentatie, huwelijk of een zakelijke receptie? IBIZA Almelo biedt voor diverse gelegenheden een passende mogelijkheid. Naast de borrel- bits & bites en het á la carte dineren zijn er diverse keuzes. Alles gaat geheel in samenspraak. Bel ons gerust voor een persoonlijke, geheel vrijblijvende afspraak en bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Catering

IBIZA Almelo verzorgt naast de mogelijkheden in het restaurant ook feesten en partijen bij u thuis of bij u op de zaak. Behalve de catering kunnen wij de volledige organisatie van uw feest op ons nemen. Catering op locatie kan al vanaf 10 personen. Het IBIZA-team denkt graag met u mee om er een speciale dag van te maken.

Feesten

IBIZA Almelo biedt voor diverse gelegenheden een passende mogelijkheid tot het houden van een feest. Het is altijd leuk om je eigen feest een bijzonder en aangenaam tintje te geven. En waarom niet gewoon in de stijl van Ibiza? De feesten zijn bespreekbaar vanaf 15 tot 150 personen. Zodra het weer het toelaat kan het terras een vanzelfsprekend onderdeel van de feestelijkheden zijn. Bel ons gerust voor een persoonlijke, geheel vrijblijvende afspraak en bekijk wat de mogelijkheden zijn!

Activiteiten

+ There are no comments

Add yours